U vremenu velikih inovacija, kada se u biznisu sve brzo odvija, kada putem interneta svi mogu lako doći do klijenata, jedini način da se izdvojite iz mase konkurencije, i da potencijalni klijenti izaberu baš vas, je da veruju u vaš kvalitet. Kada kažemo kvalitet, pored samog kvaliteta usluge, bitno je da im pokažete da ste stabilna firma, sigurna firma koja poštuje rokove, poštuje svoje zaposlene, zakone države u kojoj posluje i sve ostale činioce jedne uspešne i zdrave kompanije.

Bonitet preduzeća uvek obuhvata mogućnost realizacije preduzeća, stepen naplativosti njegovih potraživanja, sigurnost plasmana u to preduzeće, njegovu kreditnu sposobnost, ali i dosta širu dimenziju kojoj treba dati značajniju pažnju.

Sertifikat i pozicinoiranje koje možete dobiti od firme Quality Rating Europe doo vas može izdvojiti iz mase konkurencije i tako pomoći da lakše i brže osvojite poverenje klijenata. Plaketa koju dobijete će sigurno krasiti radni sto vaše kancelarije, sertifikat već na ulazu pokazati da je reče o ozbiljnoj kompaniji, a nalepnica na ulaznim vratima će prolaznicama privući pažnju, a za sve potencijalne klijente koji će vas naći putem vašeg sajta ili ste sa njima već u komunikaciji putem maila, elektronski sertifikat će puno značiti da se odluče baš za vas.